Drukwerk

Drukwerk ouderwets? Echt niet!

Met een informatieve brochure, een opvallende flyer of een fraaie folder kan je heel wat bereiken. Om huis-aan-huis te verspreiden, om uit te delen of om aan klanten mee te geven. Wij regelen het, van ontwerp tot druk. Heb je zelf al een drukker in jouw netwerk? Geen punt, wij leveren ook drukklare bestanden aan jouw leverancier.

Begin bij het begin

Met een brochure kan je relatief veel informatie aanbieden op een overzichtelijke manier. Een folder vertelt kort en krachtig wat je doet en voor wie je interessant bent en een flyer nodigt voornamelijk uit om contact op te nemen. Je raadt het al: wat wil jij eigenlijk bereiken met jouw drukwerk?

Sit back and relax

Als we het doel van jouw drukwerk eenmaal in kaart hebben gebracht, gaan wij aan de slag. We maken unieke en persoonlijke ontwerpen. Is schrijven niet jouw ding? Alles indruk heeft een groot netwerk aan tekstschrijvers, die jouw verhaal verwoorden in een pakkende tekst. Uiteraard kiezen we de tekstschrijver uit die het beste past bij jou en jouw doelgroep.

Alles indruk; alles ineen!

Alles indruk draait al jarenlang mee in deze dynamische wereld en heeft nauwe contacten met meerdere drukkerijen. Goed voor jou, want dat levert je meerdere voordelen op! Zo kan je het gehele proces, inclusief het drukken, aan ons overlaten. Dit ben je overigens niet verplicht. Daarnaast weten wij exact welke drukker in jouw geval de beste kwaliteit kan leveren én hebben wij prijsafspraken.

Voor een beurswand draaien wij ook onze hand niet om

Na de branding van het product en het ontwerp van een bijbehorende huisstijl en het ontwerp van de productverpakking, kwam ook de vraag een beurswand te ontwikkelen. Eentje die je meerdere malen kunt gebruiken… Daar draaien wij natuurlijk ook onze hand niet voor om.

Niet alleen ontwerp, maar ook het visitekaartjes drukwerk

visitekaartje-ontwerp

Na het ontwerpen van de nieuwe huisstijl voor Stralende Ster kinderyoga leverde wij ook het drukwerk van de visitekaartjes

Een compleet jubileumboek? Wij begeleiden ook het drukwerk

Voor de reddingsbrigade Monster hebben wij het jubileumboek voor hun 75-jarige bestaan ontworpen. Maar hoe laat je zo’n boek drukken, welke specificaties? Als klant zit je dan vaak met je handen in het haar. Geen nood, sit back and relax. Alles indruk helpt je ook met begeleiden van het drukwerk.

Nieuwsgierig naar wat Alles indruk voor jou kan maken?

Logo en Huisstijl ontwerpen realiseert Alles indruk voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Leiden, Delft, Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en omgeving.

Logo ontwerpen, huisstijl laten maken?