Maakt uw logo al voldoende indruk?

Een logo is de eerste indruk en die wilt u toch niet laten mislukken?

Bij het ontwerpen van een goed logo weerspiegelt de identiteit van het bedrijf, merk of product zich in de grafische weergave. Het hebben van alleen een logo maakt nog niet dat je ook een huisstijl hebt.

De waarde van een goed ontworpen logo moet niet onderschat worden. De vorm, kleurkeuze, het lettertype, het laat zien waar uw product of dienst voor staat. Met een sterk grafisch ontwerp onderscheid u zich van de concurrent.

Maar ook de toepasbaarheid en de onderscheidenheid van het logo is iets waar vanaf minuut 1 rekening mee houden moet worden. Een goed ontworpen logo is tijdloos en over 5 of 10 jaar nog steeds effectief!

Een goed logo zorgt voor herkenning, vertrouwen en beleving!

Een sterk logo ontwerp!

Met een sterk grafisch ontwerp onderscheid u zich van de concurrent. U kunt nog zo’n sterke website hebben, zonder sterke visuele identiteit zal uw website als los zand aan elkaar hangen. Onze grafisch ontwerpers hebben ruime ervaring bij verschillende ontwerp- en reclamebureaus. Volledig naar wens kan een logo, huisstijl ontworpen worden waaruit een website kan worden ontwikkeld.

Alles indruk is sterk in het ontwerpen van logo’s en werkzaam voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, overheid, maar wij zijn er ook voor starters.

En voordat wij het vergeten...

Na afloop ontvangt u uw logo in verschillende formaten met uitleg waarvoor u welk type bestand gebruikt! En zodra u de rekening betaald heeft, bent u ook eigenaar van de bronbestanden. Geen gedoe met rechten bij Alles indruk!

Snel een afspraak maken?

Bel: +31653191567

Wilt u weten wat voor uw logo en/of beeldmerk de mogelijkheden zijn?

Deze klanten hebben hun indruk al door ons laten verzorgen

kekk-logo-ontwerp
 • Een huisstijl laten maken?

 • U heeft misschien al een logo. Maar heeft u ook een huisstijl? Een huisstijl? Ja een identiteit voor uw briefpapier, visitekaartje, enveloppen, folders/flyers maar denk ook aan uw (online)advertenties..
  lees meer
 • Een brochure laten ontwerpen?

 • Gedrukte media zoals een flyer, folder of brochure blijft naast alle online uitingen een erg belangrijk medium om uw klanten te informeren en te interesseren voor uw bedrijf, product of een dienst. Het is van belang dat ook uw folders/brochures aansluiten bij uw doelgroep! U kijkt toch ook bij de bakker of dat taartje of broodje lekker oogt? lees meer
 • Uw logo opnieuw laten maken?

 • Het kan zijn dat uw logo een aantal jaren geleden gemaakt is en dat u niet meer aan de gevectoriseerde bestanden komt. Denk hierbij aan eps / ai of pdf file. Niet getreurd. Alles indruk kan uw huidige logo overtekenen. Na goedkeuring ontvangt u alle benodigde bestanden. Zo bent u weer zeker van uw zaak.
  Uw logo opnieuw laten maken? Neem vandaag nog contact op!
 • Een website die u zelf kunt onderhouden?

 • De meest gestelde vraag van deze tijd. Ik wil een website die ikzelf kan onderhouden. Ook dat kan. Alles indruk maakt websites in WordPress. Wij installeren uw website, plaatsen het content en geven dit vorm. Na goedkeuring helpen wij u op weg, zodat uzelf de website kunt onderhouden. Wilt u liever dat wij uw website onderhouden? Ook dat kan. Lees meer

Nieuwsgierig naar wat Alles indruk voor u kan maken?

Logo ontwerp, huisstijl ontwerp, WordPress website, folder ontwerp, brochure ontwerp, flyer ontwerp. Alles indruk realiseert allerlei ontwerpen voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Leiden, Delft, Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en omgeving. En het drukwerk regelen wij desgewenst ook voor u!

Wilt u een huisstijl ontwerp laten maken? Neem vrijblijvend contact op en we drinken er samen een bak koffie op.