Echt indruk maken doe je maar 1 keer

Logo en huisstijl ontwerp

Alles indruk ontwikkelt logo’s en huisstijlen die niet alleen mooi zijn, maar die ook opvallen. Maar daar is niet alles mee gezegd. Het logo moet passen bij jouw bedrijf, bij jouw doelgroep én ook nog eens laten zien wat jij doet en wie jij bent. Moeilijk? Nee hoor, dat doen wij al jaren.

Begin bij het begin

Mooie, unieke en creatieve dingen ontwerpen, dat kunnen wij als geen ander. Maar met alleen een mooi logo of een unieke huisstijl kom je er niet. Alles indruk wil alles van jou weten. Waar staat jouw bedrijf voor, welke klanten bedien je en wat wil je uitstralen? Dat brengen wij eerst in kaart.

Ontwerp

Als we jouw bedrijf en doelen eenmaal helder in beeld hebben gebracht, gaan we aan de slag met het ontwerp. Een fase waarin wij alle creativiteit de vrije loop laten en waarin we helemaal in ons element zijn. We gebruiken vormen, beelden, kleuren en lettertypen om voor jou een uniek logo en/of persoonlijke huisstijl te maken. En dat vinden wij leuk!

Wat vind jij ervan?

Pas jij schoenen voordat je ze koopt? Wel aan te raden. Zo leggen wij ook ons eerste conceptontwerp aan jou voor. Razend benieuwd zijn wij naar jouw reactie. Misschien wil je toch net even wat lichter blauw gebruiken of is het lettertype iets te strak naar wens. Geen probleem, het heet niet voor niets een conceptontwerp.

Finishing touch

Nadat we jouw opmerkingen hebben verwerkt, is jouw logo en/of huisstijl klaar. Het logo leveren wij aan in diverse formaten, zodat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Wil jij een blauwdruk van jouw huisstijl? Alles indruk maakt ook huisstijlmanuals. Een handleiding waarin jouw huisstijl wordt beschreven, zodat ook andere leveranciers direct kunnen zien wat de do’s en don’ts zijn met betrekking tot het gebruik ervan. Wel zo handig.

Met een productlogo maakt u indruk!

Voor KEKK ontwikkelden wij het productlogo (Branding), de huisstijl, maar ook de verpakkingen. Wij bedachten de bedrijfsnaam, maakten de website en nagenoeg alle andere reclame uitingen gemaakt. Ook een logo laten maken of ontwerpen?
Huisstijl ontwerp KEKK

Indruk maken doe je maar een keer

Snackbar Zeekant heeft onlangs contact opgenomen met Alles indruk. De vraag van de klant was ontwerp een nieuw bedrijfslogo. Na goed doorvragen bleek de eigenaar meerdere food bedrijven te hebben en zijn diensten op evenementen aan te bieden. Lees meer

Nieuwsgierig naar wat Alles indruk voor jou kan maken?

Logo en Huisstijl ontwerpen realiseert Alles indruk voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Leiden, Delft, Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en omgeving.

Logo ontwerpen, huisstijl laten maken?